Ο Καναδάς ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό

Ο Καναδάς ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό

Ο Καναδάς ενέκρινε την Τετάρτη το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοιό, και οι πρώτες δόσεις θα αρχίσουν να διανέμονται και να χορηγούνται σε όλη τη χώρα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Καναδάς είναι η τρίτη χώρα μετά τη Βρετανία και το Μπαχρέιν που δίδει το πράσινο φως για το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο αναπτύχθηκε μαζί με τη γερμανική BioNTech SE.

"Η έγκριση του εμβολίου υποστηρίζεται από αποδείξεις ότι είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και καλής ποιότητας", ανέφερε σε δήλωσή της η αρμόδια αρχή του Καναδά.

Αρχικά θα χορηγείται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE