ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει η Αθήνα επαφές με Τουρκία για έναρξη διερευνητικών επαφών

Διαψεύδει η Αθήνα επαφές με Τουρκία για έναρξη διερευνητικών επαφών

Διαψεύδει η ελληνική Κυβέρνηση δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου για συνάντηση εκπροσώπων του Ελληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με στόχο την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα.
 

Με δήλωση του ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι «κάποιοι που φαίνεται ότι έχουν εθιστεί στα fake news και στις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις σπεκουλάροντας στα εθνικά μας θέματα, εφηύραν στο παρά 5΄της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «μυστικές συνεννοήσεις» με την Τουρκία»
 
«Δεν υπήρξε επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του Πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή με τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου για επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας», καταλήγει ο κ. Πέτσας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top