Το Χρυσό Τιμόνι στο νέο Hyundai i20!

Το Χρυσό Τιμόνι στο νέο Hyundai i20!

Το Χρυσό Τιμόνι στο νέο Hyundai i20!

 Το ολότελα νέο i20 απέσπασε το πολύτιμο βραβείο “Χρυσό Τιμόνι” στην κατηγορία
Best Car - μέχρι 25.000 ευρώ.
 Το προηγούμενο μοντέλο έτυχε της ίδιας διάκρισης το 2015.
 Το i20 τρίτης γενεάς ανεβάζει το επίπεδο ποιότητας στην κατηγορία του.

Το νέο Hyundai i20 απέσπασε το βραβείο Golden Steering Wheel (Χρυσό Τιμόνι) στην κατηγορία “Καλύτερο Αυτοκίνητο - μέχρι 25.000 ευρώ” της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας Bild am Sonntag και του περιοδικού Auto Bild. Οι κριτές-δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν παρουσιάζει αδυναμίες σε κανένα τομέα και ξεχωρίζει στην κλάση του. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Hyundai i20 αποσπά τη σημαντική αυτή διάκριση.

“Με το νέο i20”, η Hyundai ανεβάζει το επίπεδο ποιότητας στην κατηγορία του. Οι Κορεάτες
το έχουν κατασκευάσει με μεγάλη προσοχή και με σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτό το νιώθει κάποιος στη συμπεριφορά του οχήματος, στο εκπληκτικό κράτημα στο δρόμο και το υβριδικό σύστημα 48-βολτ. Το σύνηθες φαινόμενο της αργής εκκίνησης σε κινητήρες turbo δεν υπάρχει
στο i20! Ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων τύπου dual clutch”, δήλωσε
ο Andreas May, Επικεφαλής Δοκιμών και Τεχνολογίας του Auto Bild.

O Tom Drechsler, Αρχισυντάκτης του Bild Group, δήλωσε με τη σειρά του: “Γνωρίζω καλά το Hyundai i20 που απέσπασε το Χρυσό Τιμόνι το 2015. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος με το νέο μοντέλο. Με την πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς την εξέλιξη του μοντέλου της Hyundai όσον αφορά το σχεδιασμό, τις αμέτρητες ανέσεις και τον εξοπλισμό του. Συγχαίρω θερμά τους κατασκευαστές του νικητή του Golden Steering Wheel 2020”.

Το νέο i20 θα κυκλοφορήσει σε επιλογή από τρεις κινητήρες βενζίνης, δύο από τους οποίους σε υβριδική τεχνολογία 48 βολτ. Οι εξελιγμένες ανέσεις στην πληροφόρηση και συνδεσιμότητα, καθώς και ο εξοπλισμός ασφαλείας, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σύστημα διατήρησης πορείας μεταξύ λωρίδων κυκλοφορίας, προειδοποίηση και αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης με πεζούς ή ποδηλάτες και έξυπνο σύστημα ορίου ταχύτητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE