ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Με το VAR θα υπάρχουν απογοητεύσεις, αρνητικά και θετικά – Να διασπάσουμε την αμυντική λειτουργία της Νέας Σαλαμίνας»

Αυγουστή: «Με το VAR θα υπάρχουν απογοητεύσεις, αρνητικά και θετικά – Να διασπάσουμε την αμυντική λειτουργία της Νέας Σαλαμίνας»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστής, στη διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να μην δώσουμε χώρους να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Έχει βελτιωθεί η εικόνα της Νέας Σαλαμίνας και πρέπει να σκοράρουμε. Να είμαστε έτοιμοι, στο γήπεδο μας και να μπορέσουμε να διασπάσουμε την αμυντική τους λειτουργία. Έχουμε κάποια προβλήματα, θα περιμένουμε και αύριο. Θα δούμε ποιους θα έχουμε μαζί μας. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο τελευταίο ματς, ήταν έτοιμοι να μας τιμωρήσουν στις αντεπιθέσεις. Ελπίζω να έχουμε θετικά αποτελέσματα για τον Τρισκόφσκι, ξεκλειδώνει πολλές άμυνες όπως και ο Φλοριάν. Θα έχουμε επιλογές με αυτούς».

Αν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα: «Θα είναι το τρίτο σημαντικό παιχνίδι σε 7 μέρες. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Λέω το ίδιο συνεχώς. Πάντα βλέπω παίκτες και αν κρίνω πως πρέπει να κάνω κάποιες κινήσεις θα είμαι έτοιμος. Αξιολογείται συνεχώς το ρόστερ. Αν θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις με το αν θα γίνουν μία, δύο έως και τρεις μεταγραφές θα το μάθουμε σύντομα».

Για την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή: «Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Έχει τελειώσει μόνο ο πρώτος γύρος, έχει πολλά παιχνίδια ακόμη. Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και θα δούμε που θα μας βγάλει. Οι στόχοι υπάρχουν, τους ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια».

Για τον Φλοριάν: «Όταν ήρθαμε είδαμε ότι δεν ήταν 100% έτοιμος, προσπαθήσαμε να τον ετοιμάσουμε  Αυτή την στιγμή είναι μια αξιόπιστη λύση. Αυτός, ο Μακρής, ο Νάντο, μπορούν να δώσουν πράγματα στο επιθετικό κομμάτι».

Ποιο παιχνίδι θα χάσει ο Σπιρόφσκι που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες: «Ο Σπιρόφσκι θα είναι εκτός με το ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι η απόφαση μας».

Για το VAR: «Θα υπάρχουν απογοητεύσεις, θα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Περιμένουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο και να μην γίνονται λάθη εις βάρος καμίας ομάδας».

The post Αυγουστή: «Με το VAR θα υπάρχουν απογοητεύσεις, αρνητικά και θετικά – Να διασπάσουμε την αμυντική λειτουργία της Νέας Σαλαμίνας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top