ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρνητική εξέλιξη – Προέκυψε στο χειρότερο τάιμινγκ

Αρνητική εξέλιξη – Προέκυψε στο χειρότερο τάιμινγκ

Η αναβολή του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, ήρθε στο… χειρότερο τάιμινγκ για τη Λεμεσιανή ομάδα, η οποία παρά τις πολλές απουσίες της, ήταν σε “δαιμονιώδη” φόρμα το τελευταίο διάστημα και προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Αναμφίβολα, η σημερινή εξέλιξη μόνο ως αρνητική μπορεί να εκληφθεί, αλλά όλες οι ομάδες πλέον, πρέπει να μάθουν να ζουν με τη… νέα τάξη πραγμάτων που επέβαλε και στο ποδόσφαιρο η πανδημία και να προσαρμόζονται ανάλογα, αφού ο κορωνοϊός κτυπά… “απρόβλεπτα” και δεν κάνει διακρίσεις.

Πλέον, η ΑΕΛ έπεσε από την κορυφή, έχοντας ίδιους αγώνες με τον Απόλλωνα που επίσης έχει ματς λιγότερο και θα επιδιώξει στα επόμενα παιχνίδια να επανέλθει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Υπάρχει πάντως και κάτι… θετικό από την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού όταν κληθούν οι δύο ομάδες να αγωνιστούν στη νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΟΠ, ενδεχομένως η ΑΕΛ να παρουσιαστεί ενισχυμένη, μιας και κάποιοι τραυματίες θα επιστρέψουν και αν δεν υπάρχουν άλλοι στα πιτς, τότε ο Κέρκεζ θα έχει περισσότερες επιλογές στον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου. Σίγουρα πάντως δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Τόρες που θα εκτίσει την ποινή του λόγω κίτρινων καρτών σε αυτό το ματς, όποτε διεξαχθεί…

Θυμίζουμε ότι είχαν μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού πέντε παίκτες, οι Κυριάκου, Έουλερ, Μαέ, Μπουνόζα και Μεντόγεβιτς.

The post Αρνητική εξέλιξη – Προέκυψε στο χειρότερο τάιμινγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top