Μίνα Αρναούτη: Aνάρτηση- φωτιά για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη: Aνάρτηση- φωτιά για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη

Θέση στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο εικοσιτετράωρο και αφορούσαν την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη πήρε η Μίνα Αρναούτη.

Η κοπέλα που από τη στιγμή του τροχαίου είδε τη ζωή της να αλλάζει για πάντα δημοσίευσε ένα άρθρο που αφορά τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σχετικά με το δυστύχημα και τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή που θέλουν τη Φρόσω Κυριάκου οδηγό του αυτοκινήτου και επισήμανε δύο συγκεκριμένες προτάσεις.

Μέσω αυτών των σημείων η Μίνα Αρναούτη υποστήριξε για ακόμα μία φορά τη θέση της σχετικά με το ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα»,

«Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού», ήταν τα σημεία που επισήμανε η κοπέλα.

Δείτε την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη στο Facebook:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE