ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαμία: Κρούσμα κορονοϊού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Λαμία: Κρούσμα κορονοϊού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Μέλος της ομάδας της Λαμίας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό στα καθιερωμένα τεστ πριν το ματς της Κυριακής (13/12) με τον Ολυμπιακό και τέθηκε σε απομόνωση ενώ ο Μπάμπης Τεννές έχει στη διάθεση του 18 ποδοσφαιριστές για το ματς με τους “ερυθρόλευκους”.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/12) με τον Ολυμπιακό καθώς στα καθιερωμένα τεστ κορονοϊού βρέθηκε ένα μέλος της θετικός στον ιό ο οποίος και απομονώθηκε. Εν συνεχεία ο Τεννές ανακοίνωσε τους 18 εκλεκτούς για το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Μπεχαράνο, Σκόνδρα αλλά και τους Καραμάνο, Μπαχανάκ μεταξύ άλλων.

Φυσικά το ένα θετικό κρούσμα δεν επηρεάζει την αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας το Σάββατο 12/12 για τον αγώνα της Κυριακής 13/12 στις 15:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, “ΑΘ. Διάκος” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Στα τεστ στα οποία διενεργήθηκαν βρέθηκε ένα θετικό δείγμα σε μέλος της ομάδας μας το οποίο απομονώθηκε αμέσως εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό πρωτόκολλο.

Όλα τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά και έτσι ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας”.

Πηγή: Sport24.gr

The post Λαμία: Κρούσμα κορονοϊού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top