ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πλησιάσει την ΚΟΡΥΦΗ η ΑΕΚ – Να κάνει τη ζημιά για να «ΞΕΦΥΓΕΙ» η Νέα Σαλαμίνα

Να πλησιάσει την ΚΟΡΥΦΗ η ΑΕΚ – Να κάνει τη ζημιά για να «ΞΕΦΥΓΕΙ» η Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα (13/12-15:00) στην «Αρένα» για την 14η αγωνιστική, και πρώτη του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

H oμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μπορεί να δέχθηκε το… μπλόκο από την Πάφο μεσοβδόμαδα για τον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής, μετά από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο, παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις και με νίκη ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα, θα φτάσει στους 26 βαθμούς και στο -3 από την κορυφή. Ταυτόχρονα, μετά το νέο… στραβοπάτημα της Ανόρθωσης κόντρα στον Ερμή, θα πλησιάσει την Κυρία στον πόντο.

Έδειξε πολλά σημάδια βελτίωσης η ΑΕΚ με τον Κύπριο προπονητή στο τιμόνι, μόλις σε μερικά παιχνίδια και η απώλεια βαθμών με την Πάφο, δεν τους επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και είναι πανέτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες.

Γνωρίζουν πως η αναμέτρηση δεν θα είναι καθόλου εύκολη κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, ωστόσο, υπάρχει η πίστη, η αισιοδοξία αλλά και η καλή ψυχολογία στο στρατόπεδο των κιτρινοπράσινων ενόψει της αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους.

Στα θετικά και η επιστροφή του Ιβάν Τρισκόφσκι που θα δώσει άλλη δυναμική μεσοεπιθετικά για την ΑΕΚ.

Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ένα σημαντικό διπλό επικρατώντας της Καρμίωτισσας, εκτός έδρας με 1-0 για την 13η αγωνιστική, ισοβαθμούν στους 11 βαθμούς με την ομάδα των Πολεμιδιών και θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες.

Μάλιστα, η ομάδα του Σάββα Δαμιανού, που πάει προφανώς ανεβασμένη στο παιχνίδι με την ομάδα της Λάρνακας, με νίκη απομακρύνεται από τα… χαμηλά στρώματα, αφού θα φτάσει στους 14 βαθμούς, έστω, και με ματς περισσότερο.

Η Νέα Σαλαμίνα, θα βρει απέναντι της μια ΑΕΚ που έχει πάρει τα πάνω της, αλλά θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά και θα κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Όπως και η ΑΕΚ, έτσι και η Νέα Σαλαμίνα, με την έλευση των νέων προπονητών, άλλαξαν εικόνα προς το καλύτερο, και στο παιχνίδι της Κυριακής (13/12) θα θέλουν το τρίποντο, κάθε μια, για τους δικούς της ξεχωριστούς λόγους.

The post Να πλησιάσει την ΚΟΡΥΦΗ η ΑΕΚ – Να κάνει τη ζημιά για να «ΞΕΦΥΓΕΙ» η Νέα Σαλαμίνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top