ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ για κορωνοϊό: «Όταν μάθαμε για τα θετικά κρούσματα του ΑΠΟΕΛ ήταν σοκ για τους παίκτες»

Μπεργκ για κορωνοϊό: «Όταν μάθαμε για τα θετικά κρούσματα του ΑΠΟΕΛ ήταν σοκ για τους παίκτες»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην Πάφο, ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για τα κρούσματα κορωνοϊού, τονίζοντας, πως ήταν ένα σοκ για τους παίκτες όταν έμαθαν για τα θετικά δείγματα στον ΑΠΟΕΛ, μετά το «αιώνιο» ντέρμπι.

Η τοποθέτηση του: 

Για τα κρούσματα κορωνοϊού και τον αγώνα με ΑΠΟΕΛ: «Στις 2 Αυγούστου που επιστρέψαμε από την Αθήνα δεν είχαμε άλλα κρούσματα μέχρι τώρα. Τα μέτρα που πήραμε ήταν για να μειώσουμε το ρίσκο. Το διαχειριστήκαμε πολύ σωστά. Όταν πληροφορηθήκαμε για τα θετικά κρούσματα του ΑΠΟΕΛ μετά τον αγώνα μας ήταν ένα σοκ για τους ποδοσφαιριστές. Κάναμε τα τεστ την επομένη του αγώνα, ήταν αρνητικά, όμως ο ιός έρχεται λίγες μέρες αργότερα. Τότε ανιχνεύεται. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε και τον αγώνα στην Ολλανδία και έπρεπε να προσέξουμε να μην πάθουν κάποια ίωση, και από το κρύο και από τη νόσο του Covid. Χάσαμε τρεις παίκτες που ήταν βασικοί. Ήταν δύσκολο να παραμείνει συγκεντρωμένη η ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί κατάφεραν σήμερα να βγάλουν τα στοιχεία που έπρεπε απέναντι στην Πάφο που ήταν χωρίς ήττα για μεγάλη χρονική διάρκεια και έχει τοπ παίκτες. Το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα μου δείχνει ότι είχαμε τη σωστή νοοτροπία και για να είσαι στην Ομόνοια σαν παίκτης πρέπει να έχεις αυτή τη νοοτροπία».

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Δεν είδα τη φάση της Πάφου από την τηλεόραση για να πάρω θέση – Ίσως είχαμε πέναλτι με τον Ασάντε»

The post Μπεργκ για κορωνοϊό: «Όταν μάθαμε για τα θετικά κρούσματα του ΑΠΟΕΛ ήταν σοκ για τους παίκτες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top