ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Δεν είδα τη φάση της Πάφου από την τηλεόραση για να πάρω θέση – Ίσως είχαμε πέναλτι με τον Ασάντε»

Μπεργκ: «Δεν είδα τη φάση της Πάφου από την τηλεόραση για να πάρω θέση – Ίσως είχαμε πέναλτι με τον Ασάντε»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Παίξαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο. Πετύχαμε ένα γκολ και προηγηθήκαμε. Ήρθε η ισοφάριση από μια φάση που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Δεν τα παρατήσαμε, είχαμε προϋποθέσεις, φτιάξαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Είναι καλό που ο Μαρίνος πέτυχε δύο γκολ. Ήταν δραματικό το τέλος. Δεν το έχω δει από την τηλεόραση για να πάρω θέση. Ήταν αν κτύπησε ο Γιαν Λέζιακς την μπάλα ή ο επιθετικός. Αυτή τη σεζόν είχαμε πολλές αποφάσεις που μπορούσαν να είναι ανάποδες και πραγματικά δεν ξέρω».

Για τον Παναγή και αν επηρέασε το γκολ: «Ο Παναγή είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Έχουμε κι’ άλλους καλούς τερματοφύλακες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Το γεγονός πως έπαιξε σήμερα θα τον βοηθήσει. Έχει εμπειρία, έχει καλή νοοτροπία και θα τον βοηθήσει το ότι έπαιξε σήμερα. Μας επηρέασε αρνητικά το γκολ. Η Πάφος άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της στο β’ μέρος, έπαιζε βαθιά άμυνα και ήταν δύσκολο να φτιάξουμε ευκαιρίες. Υπήρχε μια φάση με τον Ασάντε. Ίσως να ήταν πέναλτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκαμε τις λύσεις και το γκολ παρά το ότι η Πάφος αμυνόταν καλά πίσω. Αυτό είναι πρόοδος για εμάς».

Για τα κρούσματα κορωνοϊού και τον αγώνα με ΑΠΟΕΛ: «Στις 2 Αυγούστου που επιστρέψαμε από την Αθήνα δεν είχαμε άλλα κρούσματα μέχρι τώρα. Τα μέτρα που πήραμε ήταν για να μειώσουμε το ρίσκο. Το διαχειριστήκαμε πολύ σωστά. Όταν πληροφορηθήκαμε για τα θετικά κρούσματα του ΑΠΟΕΛ μετά τον αγώνα μας ήταν ένα σοκ για τους ποδοσφαιριστές. Κάναμε τα τεστ την επόμενη του αγώνα, ήταν αρνητικά, όμως ο ιός έρχεται λίγες μέρες αργότερα. Τότε ανιχνεύεται. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε και τον αγώνα στην Ολλανδία και έπρεπε να προσέξουμε να μην πάθουν κάποια ίωση, και από το κρύο και από τη νόσο του Covid. Χάσαμε τρεις παίκτες που ήταν βασικοί. Ήταν δύσκολο να παραμείνει συγκεντρωμένη η ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί κατάφεραν σήμερα να βγάλουν τα στοιχεία που έπρεπε απέναντι στην Πάφο που ήταν χωρίς ήττα για μεγάλη χρονική διάρκεια και έχει τοπ παίκτες. Το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα μου δείχνει ότι είχαμε τη σωστή νοοτροπία και για να είσαι στην Ομόνοια σαν παίκτης πρέπει να έχεις αυτή τη νοοτροπία».

The post Μπεργκ: «Δεν είδα τη φάση της Πάφου από την τηλεόραση για να πάρω θέση – Ίσως είχαμε πέναλτι με τον Ασάντε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top