Βρε καλώς τον «παλιό»… καλό Τιάγκο!

Βρε καλώς τον «παλιό»… καλό Τιάγκο!

Η Ομόνοια πήρε ευρεία νίκη με 4-0 κόντρα στην Καρμιώτισσα για την 15η αγωνιστική εκτός έδρας, στην καλύτερη της ίσως, φετινή εμφάνιση.

Το τριφύλλι, γενικά ήταν σε πολύ καλή βραδιά, όμως, αυτός που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Τιάγκο.

Ο Βραζιλιάνος βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Έδωσε δύο ασίστ σε Ασάντε και Παπουλή, ενώ πέτυχε το πιο όμορφο γκολ απ’ όλα στο 55′ με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Λέζιακς.

Ο Χένιγκ Μπεργκ, είδε με ικανοποίηση τον Τιάγκο να… εμφανίζεται σε ένα κρίσιμο σημείο που η Ομόνοια χρειάζεται την βοήθεια του.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μετά την πολύ καλή του εμφάνιση θα πάρει και ψυχολογία και θα πάει με άλλη δυναμική στο ντέρμπι που έρχεται με την Ανόρθωση, στις 22 Δεκεμβρίου.

Θ.Δ. 

The post Βρε καλώς τον «παλιό»… καλό Τιάγκο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.