ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 35 ΚΙΛΩΝ: Αποφυλακίστηκε πρόσφατα ο ένας – Επιθέσεις και απειλές ο δεύτερος

ΥΠΟΘΕΣΗ 35 ΚΙΛΩΝ: Αποφυλακίστηκε πρόσφατα ο ένας – Επιθέσεις και απειλές ο δεύτερος

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τους τέσσερις Ελληνοκύπριους που συνελήφθησαν την Παρασκευή 18/12, μετά από εντοπισμό 35 κιλών κάνναβης και 500 κιλών βεγγαλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 43χρονος συλληφθέντας έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις κεντρικές φυλακές, μετά από καταδίκη του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες υπάρχει και άλλο πρόσωπο γνωστό στις Αρχές και πρόκειται για τον 34χρονο, ο οποίος επίσης είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για υποθέσεις απειλών και επιθέσεων, ωστόσο πρώτη φορά απασχολεί τις Αρχές για απαγορευμένες ουσίες.  

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση στήθηκε όταν μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε αποθήκες τα παράνομα υλικά, τα οποία έφτασαν στη Λεμεσό από το εξωτερικό. «Από τα τέλη Νοεμβρίου είχαν φτάσει πληροφορίες στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην ΥΚΑΝ σε σχέση με εμπορεία ναρκωτικών αλλά και εισαγωγή και διάθεση στο κοινό βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Αυτές οι πληροφορίες αναλύθηκαν, έγινε σχεδιασμός επιχείρησης και για κάποιο χρονικό διάστημα πρόσωπα και υποστατικά τέθηκαν υπό παρακολούθηση σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουμε κατά πόσον ευσταθούσε η πληροφορία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κατσουνωτός.

Στο πλαίσιο της ελεγχόμενης παράδοσης κατασχέθηκαν αρχικά 35 κιλά κάνναβης και 200 κιλά πυροτεχνήματα και ακολούθως σε έρευνα σε άλλη αποθήκη εντοπίστηκαν 100 κιλών πυροτεχνημάτων που περιέχουν εκρηκτική ύλη. Ενώ στη συνέχεια την Κυριακή 20/12 οι Αρχές οδηγήθηκαν και σε άλλο υποστατικό, όπου εντοπίστηκαν τέσσερα κλοπιμαία οχήματα.

Οι έρευνες της υπόθεσης συνεχίζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top