Φρικτή δολοφονία στη Φλόριντα: Πίστεψε ότι η έφηβη κοπέλα του ήταν έγκυος και έστειλε τα αδέρφια του να τη σκοτώσουν

Φρικτή δολοφονία στη Φλόριντα: Πίστεψε ότι η έφηβη κοπέλα του ήταν έγκυος και έστειλε τα αδέρφια του να τη σκοτώσουν

Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνωμότησε με τα αδέλφια του να αρπάξουν και να σκοτώσουν την έφηβη κοπέλα του.

Κι αυτό γιατί πίστεψε πως η μικρή ήταν έγκυος. Αυτή ήταν η τραγική κατάληξη μιας ιστορίας που έρχεται από το 2006 και οι έρευνες είχαν αποβεί μάταιες.
Η αστυνομία ανακοίνωσε προσφάτως τη σύλληψη των τριών αδελφών, καθώς η ιστορία εξιχνιάστηκε επιτέλους.

Ο 34χρονος σήμερα Ralph Williams και τα δυο του αδέλφια κατηγορούνται για τον φόνο της 16χρονης Amber Woods, το πτώμα της οποίας είχε εντοπιστεί πριν από 14 χρόνια.

«Ψυχροί, αναίσθητοι, απλά το χειρότερο κομμάτι της κοινωνίας μας», δήλωσε ο σερίφης Rick Wells για τους τρεις υπόπτους.

Την κοπέλα είδε για τελευταία φορά ζωντανή η θεία της εκείνη την 11η Φεβρουαρίου 2006. Τη βρήκαν νεκρή από σφαίρα μερικές ώρες αργότερα, κοντά σε επαρχιακό δρόμο.

Ο Williams, που ήταν 20 χρονών τότε, νόμιζε πως η Woods ήταν έγκυος στο παιδί του και θέλησε να δώσει ένα τέλος στη σχέση τους, όπως είπε ο σερίφης.

Φοβόταν μήπως είχε συνέπειες με τον νόμο επειδή η σύντροφός του ήταν ανήλικη, κι έτσι ζήτησε τη βοήθεια των δυο αδελφών του, του 32χρονου σήμερα Tyjuan Williams και του 37χρονου Jamaine Brown, για να τη βγάλουν από τη μέση.

Η δολοφονική τριάδα απήγαγε τη μικρή. Τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, «την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και ο Tyjuan πυροβόλησε την Amber στην πλάτη», όπως αποκάλυψε ο σερίφης. «Ο Jamaine και ο Ralph έσυραν κατόπιν το νεκρό της σώμα μέσα στα χορτάρια».

Η νεκροψία έδειξε πως η 16χρονη δεν ήταν έγκυος. Τα τρία αδέλφια είχαν θεωρηθεί από τότε ύποπτοι, σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της «The Bradenton Herald», δεν βρήκαν ποτέ επαρκή στοιχεία εναντίον τους.

Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου τον Απρίλιο του 2019, καθώς η σύγχρονη τεχνολογία μπορούσε πλέον να βοηθήσει. Λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων πιστοποίησε ότι το κινητό του Ralph Williams βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE