ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα η αποζημίωση σε 92 οικογένειες για τις καταστροφές της πρόσφατης θεομηνίας

Σήμερα η αποζημίωση σε 92 οικογένειες για τις καταστροφές της πρόσφατης θεομηνίας

Συνολικά 92 οικογένειες λαμβάνουν σήμερα αποζημίωση για τις καταστροφές της πρόσφατης θεομηνίας στις κοινότητες του Νικηταρίου, του Αστρομερίτη, του Ποταμιού και της Βυζακιάς.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση πως αισθάνεται ικανοποίηση "που με την τεράστια συμβολή και προσπάθεια όλων των συνεργατών μου στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, αλλά και την Πολιτική Άμυνα, πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε αμέσως μετά τις καταστροφές της πρόσφατης θεομηνίας στις Κοινότητες του Νικηταρίου, του Αστρομερίτη, του Ποταμιού και της Βυζακιάς".

Επισημαίνει πως έπειτα από μια συντονισμένη και υπεράνθρωπη προσπάθεια, σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, 92 οικογένειες θα δουν στους λογαριασμούς τους το ποσό της αποζημίωσης που έχει καταβληθεί από το κράτος.

"Καταβάλλοντας άμεσα, και πριν από τα Χριστούγεννα, τις αποζημιώσεις τους, στόχος μας είναι να κατευνάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τον πόνο των συνανθρώπων μας τις γιορτινές αυτές ημέρες", σημειώνει ο κ. Νουρής.

Εκφράζει συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις των ζημιών σε ελάχιστο χρόνο, "δίνοντας μας την δυνατότητα να καταβάλουμε τις ανάλογες αποζημιώσεις", και διαβεβαιώνει πως "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση είναι έμπρακτα δίπλα στους πολίτες αυτού του τόπου".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top