ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια ψυχή πεταμένη έξω από νεκροταφείο – Άστεγος ζει σε αντίσκηνο υπό άθλιες συνθήκες παραμονή Χριστουγέννων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια ψυχή πεταμένη έξω από νεκροταφείο – Άστεγος ζει σε αντίσκηνο υπό άθλιες συνθήκες παραμονή Χριστουγέννων

Παραμονή Χριστουγέννων και φαίνεται πως κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν θα ζήσουν το πνεύμα των γιορτών αντιθέτως, μόνοι και ξεχασμένοι θα περάσουν το βράδυ χωρίς τα στοιχειώδη.

Τρανταχτό παράδειγμα άνδρας στην Λεμεσό που έστησε το αντίσκηνο του έξω από το νεκροταφείο Αγίου Νικολάου.

Η ιστοσελίδα μας ακολούθησε το πρωί της Πέμπτης (24/12), εθελοντές του «Κινήματος ΕνΕργώ», σε εκστρατεία διανομής τροφίμων συναντώντας το λυπηρό αυτό γεγονός.

Το ThemaOnline είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με την περίπτωση του 55χρονου συνανθρώπου μας και μετά τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα, ο 55χρονος άστεγος φιλοξενείτο σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Η κατάσταση φαίνεται να μην έχει αλλάξει και ο ταλαιπωρημένος αυτός συνάνθρωπος μας επέστρεψε πίσω στο «καταφύγιο» του, στήνοντας το αντίσκηνο του έξω από νεκροταφείο στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού έχοντας για συντροφιά του μερικές παλιές κουβέρτες και ξηρά τροφή.

Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος δεν θα κάνει Χριστούγεννα, δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος παλεύει με τους δικούς του «δαίμονες» και θα πρέπει άμεσα να στηριχθεί από τις αρμόδιες Αρχές.

Σχετικές δηλώσεις παραχώρησε και στην ιστοσελίδα μας και ο εκπρόσωπος του «κινήματος ΕνΕργώ» Λευτέρης Γεωργίου, ο οποίος όπως μας ανέφερε καταβάλλονται προσπάθειες ώστε ο άστεγος συνάνθρωπος μας το βράδυ των Χριστουγέννων να κοιμηθεί σε κρεβάτι, να νιώθει στοργή, αγάπη και κατανόηση.

Είμαστε το «κατώφλι»του 2021 και τέτοιες εικόνες δεν τιμούν κανένα από εμάς, πόσο μάλλον το κράτος μας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top