ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σακκάς: «Είναι μεγάλη συζήτηση το VAR…» – Τι είπε για Παρασκευά, Κωνσταντίνου

Σακκάς: «Είναι μεγάλη συζήτηση το VAR…» – Τι είπε για Παρασκευά, Κωνσταντίνου

Ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας είπε τα εξής: 

«Σ’ ένα ντέρμπι στην έδρα μας θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Ήταν σημαντικό όμως που δεν χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί όταν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες αντεπιθέσεις.  Δεν είχαμε την απαιτούμενη φρεσκάδα για να τελειώσουμε πιο καλά τις φάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα και βάλαμε γκολ. Εκεί κάπου τα χαλάσαμε στη συνέχεια γιατί έπρεπε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα για να περάσει ο χρόνος. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε τη συνέχεια. Οι παίκτες πρέπει να πάρουν το ρεπό τους να ξεκουραστούν. Περάσαμε πολλά αυτό το 10ήμερο με πάρα πολλά προβλήματα γι’ αυτό σε κάποιες θέσεις οι επιλογές μας δεν ήταν αρκετές όπως θέλαμε. Θεωρώ ότι κλείσαμε μια χρονιά για τη Δόξα πάρα πολύ επιτυχημένη. Το σημαντικό είναι να κλείσουμε και την ποδοσφαιρική σεζόν πετυχαίνοντας τους στόχους μας».

Για την επιστροφή του Παρασκευά είπε: «Ο Παρασκευά πρέπει να περάσει από κάποια τεστ, είναι κοντά η επιστροφή του».

Για την απόφαση του VAR είπε: «Είναι μεγάλη συζήτηση το VAR, πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και να καταλάβουν όλοι καλύτερα τους κανονισμούς. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη».

Για τον Κωνσταντίνου είπε: «Πρώτα θέλω να τον συγχαρώ τον μικρό. Μπήκε αμέσως μέσα και έκανε απόκρουση στο πέναλτι. Αν αυτό το πέναλτι δόθηκε επανάληψη φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα, το 80 τοις εκατό από τα πέναλτι θα έχουμε, θα δίνεται επανάληψη».

The post Σακκάς: «Είναι μεγάλη συζήτηση το VAR…» – Τι είπε για Παρασκευά, Κωνσταντίνου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top