ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν λυγίζει ούτε με… δέκα η Άστον Βίλα, βαθμό η Φούλαμ με Σαουθάμπτον

Δεν λυγίζει ούτε με… δέκα η Άστον Βίλα, βαθμό η Φούλαμ με Σαουθάμπτον

Αν και έπαιξε για 45’ με δέκα, η Άστον Βίλα νίκησε 3-0 την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φούλαμ στο Λονδίνο (0-0).

Η Άστον Βίλα συνάντησε μια Κρίσταλ Πάλας που προερχόταν από τα 7 γκολ από την Λίβερπουλ, της έριξε και ακόμα 3 και με ματς περισσότερο πάτησε στην 6άδα της Premier League με όσους βαθμούς έχει και η Τσέλσι (25).

Στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ ο Τραορέ με πλασέ από κοντά έπειτα από μια αντεπίθεση που ξεκίνησε ο ίδιος και η ομάδα του, παρότι από το 45’ ήταν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Τάιρον Μινγκς, ενώ στην επανάληψη έβαλε τις βάσεις με τον Χάουζ (66’) και έδωσε χαρακτήρα party στο ματς με το απίστευτο σουτ του Καζρί στο παραθυράκι (76’) για το τελικό 3-0.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Σαουθάμπτον δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα τρίποντα μετά την ήττα από την Σίτι και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την ανεβασμένη, Φούλαμ.

Δοκάρι με φάουλ του Γουόρντ-Πράουζ και ευκαιρία σε κενό τέρμα στην ίδια φάση είχε η ομάδα του Ραλφ Χάζενχουτλ.

Πηγή: sdna.gr

The post Δεν λυγίζει ούτε με… δέκα η Άστον Βίλα, βαθμό η Φούλαμ με Σαουθάμπτον appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top