Τον ήθελε και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά τον ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ο Απόλλωνας – «ΜΠΛΕΚΟΥΝ»… και ΑΠΟΕΛ

Τον ήθελε και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά τον ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ο Απόλλωνας – «ΜΠΛΕΚΟΥΝ»… και ΑΠΟΕΛ

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας www.to10.gr κάνει λόγο πως το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, όπου το ήθελε και η Ανόρθωση, ήταν στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

Το όνομα του Γκιόργκι Παπουνασβίλι είναι γνωστό στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Στις δύο μεταγραφές περιόδους που είχε το κουμάντο ο Τσάβι Ρόκα, ασχολήθηκε με τον Γεωργιανό εξτρέμ της Σαραγόσα αλλά εν τέλει στράφηκε σε άλλους παίκτες.

Ωστόσο, η μοίρα του «Παπού» έγραφε ότι θα ακούσει ελληνικά. Όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο. Η Σαραγόσα που έψαχνε εναγωνίως να τον ξεφορτωθεί, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού για την παραχώρηση του 24χρονου επιθετικού.

Ο Παπουνασβίλι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με την κυπριακή ομάδα, η οποία ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου να καλύψει τις αποδοχές του. Η Σαραγόσα εξοικονομεί τα χρήματα της αμοιβής του Γεωργιανού και θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Εκτός από τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τον Παπουνασβίλι ενδιαφέρθηκε και ο ΑΠΟΕΛ. Πάντως, τα ρεπορτάζ δεν διευκρινίζουν εάν ο Τσάβι Ρόκα έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή… Άλλωστε, την Κύπρο την ξέρει ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού».

 

The post Τον ήθελε και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά τον ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ο Απόλλωνας – «ΜΠΛΕΚΟΥΝ»… και ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

LIVE: Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE