ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από ποιους περιμένει να γίνουν πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ο Πετράκης…

Από ποιους περιμένει να γίνουν πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ο Πετράκης…

Τα τελευταία χρόνια είναι συνηθισμένοι στον Απόλλωνα να έχουν πρόγραμμα φορτωμένο με αγώνες, κατά τον μήνα Ιανουάριο. Τούτο θα συμβεί και φέτος, όπου έχουν να δώσουν συνολικά 9 παιχνίδια τον πρώτο μήνα του 2021. Περισσότερο θα πρέπει να προσαρμοστούν να βρίσκονται συνεχώς στην πρίζα, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και μερικοί ποδοσφαιριστές. 

Η αρχή γίνεται την προσεχή Κυριακή (3/1) με το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Τρεις μέρες (6/1) μετά θα ταξιδέψουν στη Λευκωσία να αντιμετωπίσουν την… ανεβασμένη Ομόνοια. Τους πράσινους θα τους φιλοξενήσουν μια εβδομάδα (13/1) στη Λεμεσό, στο εξ αναβολής ντέρμπι του πρώτου γύρου. Στις 20 του μήνα θα ξαναπάνε στο ΓΣΠ, για τον εξ αναβολής αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά μιλώντας ειδικά για τον θεσμό του πρωταθλήματος, ο στόχος των κυανόλευκων μέσα στον Γενάρη, είναι να πετύχουν τον καλύτερο δυνατό απολογισμό συγκομιδής βαθμών, ούτως ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η διοίκηση παρουσιάζεται έτοιμη να προσφέρει «ενέσεις» ενίσχυσης των επιλογών της τεχνικής ηγεσίας, για να κατορθώσει η ομάδα να κόψει πρώτη το νήμα τον προσεχή Μάιο.

Περιμένουν προσεχώς τον Γεωργιανό Παπουνασβίλι στη Λεμεσό, για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Η βασική θέση του πρώην παίχτη της Ρεάλ Σαραγόσα είναι δεξί εξτρέμ. Σύντομα θα επισφραγιστεί και η μετεγγραφή ενός ακόμα εξτρέμ (παίζει κυρίως αριστερά) του Ελμπά Ρασιανί. Οι δυο προαναφερθέντες θα πλαισιώσουν τους Γιάννη Πίττα και Γιάννη Γιαννιώτα. Ειδικά ο Κύπριος διεθνής, τον τελευταίο καιρό, δίδει τρομερές βοήθειες στην υπόθεση σκοράρισμα.

Από τότε που ανέλαβε ο Γιάννης Πετράκης, στο ένα τέρμα που είχε σκοράρει στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Ανόρθωση, προστέθηκαν άλλα έξι στους πέντε από τους τελευταίους έξι αγώνες (μόνο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν έβαλε γκολ).

Η τεχνική ηγεσία περιμένει φυσικά ότι θα έλθουν γκολ, από τους παίχτες που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Νικολά Ντιγκινί με οκτώ τέρματα. Αξιοσημείωτο ότι ο Γάλλος φορ, δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα, στα τελευταία δυο παιχνίδια, που χρησιμοποιούνταν ως φουνταριστός. Φαίνεται ότι του… βγαίνει καλύτερα να παίζει πίσω από τον επιθετικό κορυφής. Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν με την Ένωση στις 6 Δεκεμβρίου.

Τέσσερα τέρματα έχει σημειώσει ο Μπένσοπ, ο παίχτης που ήταν στα περισσότερα ματς επιθετικός κορυφής. Μόνο δυο γκολ σημείωσε ο Μπακαλί Νταμπό, αλλά ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Στον Απόλλωνα περιμένουν ότι οι δυο προαναφερθέντες, θα γίνουν πιο παραγωγικοί στην πορεία της σεζόν.

Βλέποντας τα νούμερα του Παπουνασβίλι, συμπεράναμε ότι έχει ικανοποιητική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Την πρώτη του χρονιά (2017-18) στην Σαραγόσα, έβαλε 7 τέρματα. Στην Γεωργία με τη φανέλα της Δυναμό Τιφλίδας, είχε βάλει 14 τέρματα την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Διαβάστε επίσης: 

Τον ήθελε και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά τον ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ο Απόλλωνας – «ΜΠΛΕΚΟΥΝ»… και ΑΠΟΕΛ

Το μεταγραφικό ΠΛΑΝΟ κι οι νέοι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ για αποχώρηση

The post Από ποιους περιμένει να γίνουν πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ο Πετράκης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top