Καμία καταχώρηση οφειλών στη Φορολογική Πύλη από τις 19:00 στις 31/12 μέχρι τις 06:00 την 1/1

Καμία καταχώρηση οφειλών στη Φορολογική Πύλη από τις 19:00 στις 31/12 μέχρι τις 06:00 την 1/1

Δεν θα είναι δυνατή η καταχώρηση οφειλών στη Φορολογική Πύλη κατά την 31η Δεκεμβρίου 2020 από τις 19:00 μέχρι και τις 06:00 της 1ης Ιανουαρίου 2021, αναφέρει σε ανακοίνωσή του στο Τμήμα Φορολογίας.

Ως εκ τούτου προτρέπεται το κοινό, ιδιαίτερα για οφειλές με ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2020, να πραγματοποιήσει τις σχετικές καταχωρήσεις στη Φορολογική Πύλη μέχρι και τις 19:00 ώστε να προβεί σε εμπρόθεσμη εξόφληση τους.

Το Τμήμα αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως προσβλέπει στη θετική ανταπόκριση του κοινού και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα των πιο πάνω.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE