Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάνει ποτέ μου σεξ επί πληρωμή - Δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάνει ποτέ μου σεξ επί πληρωμή - Δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο»

Σε ερωτήσεις των followers της στο instagram, απάντησε η Ιωάννα Τούνη, δίνοντας για μια ακόμη φορά πολλές αποκαλυπτικές απαντήσεις.

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει οτιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια. Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια» έγραψε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

 

touni_post
Ενώ δίνοντας συμβουλές στις έφηβες διαδικτυακές φίλες της, έγραψε μεταξύ άλλων: «Κορίτσια μου να διαβάζετε! Να σπουδάσετε, να μαζέψετε χρήματα, να κάνετε ταξίδια ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντές σας (…) Μην ψάχνετε τον πλούσιο γκόμενο, να γίνετε εσείς ο πλούσιος γκόμενος».
 
touni-3



Επιπλέον εξομολογήθηκε ότι θέλει πολύ να δημιουργήσει οικογένεια, αν βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος: «Επειδή εγώ είμαι παιδί εκτός γάμου, δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί απλά έτσι… Αλλιώς έχω σκεφτεί ακόμη και να υιοθετήσω παιδί αν είμαι μόνη μου!».

touniqa-4-320x569_2

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE