Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Η σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, θα αρχίσει στις 10.00πμ και θα προηγηθεί της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα λάβει αποφάσεις και για μέτρα στήριξης της οικονομίας, ως συνεπεία των περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας.
Σήμερα στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης θα παρουσιάσει στους πολιτικούς αρχηγούς τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό για το 2021, ενώ εκτιμάται ότι θα αναφερθεί στις πρώτες σκέψεις για την αναπροσαρμογή των μέτρων στήριξης, υπό το φως των νέων περιοριστικών μέτρων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μετά τις συσκέψεις στο Προεδρικό Μέγαρο την περασμένη Τρίτη, Υπουργείο Οικονομικών και Υπουργείο Εργασίας έχουν εξετάσει αναπροσαρμογές στα σχέδια στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Τα σχέδια του ΥΠΟΙΚ αφορούν στην κάλυψη λειτουργικών δαπανών των επιχειρήσεων, ενώ του Υπουργείου Εργασίας αφορούν στην κάλυψη μισθολογικού κόστους.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις