ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο 23χρονος που απέδρασε από το Δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο 23χρονος που απέδρασε από το Δικαστήριο

Χειροπέδες στον 23χρονο που απέδρασε από το Δικαστήριο πέρασε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο ThemaOnline, ο 23χρονος εντοπίστηκε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γερμασόγιας, την Παρασκευή (08/01).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έφθασε μήνυμα στις Αρχές πως ο 23χρονος επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε γυναίκα. Οι Αρχές ανέκοψαν το όχημα και προχώρησαν στην σύλληψη του 23χρονου όσο και της γυναίκας οδηγού.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος παρουσιάστηκε χθες (07/01), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση στην οποία είναι συγκατηγορούμενος με δύο γυναίκες για υπόθεση επίθεσης και αρπαγής τσάντας μέσης υπό την απειλή μαχαιριού.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 18 Ιανουαρίου και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 23χρονος παραμείνει υπό κράτηση ενώ για τις δύο γυναίκες διέταξε όπως αφεθούν ελεύθερες.

Στις 14:50 (07/01), στον εξωτερικό χώρο του Δικαστηρίου μπροστά από την κύρια είσοδο και ενώ ήταν υπό την επίβλεψη των αστυνομικών ο 23χρονος, ο οποίος φορούσε χειροπέδες, τράπηκε σε φυγή χωρίς ακόμη να γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί ακόμη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top