ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Φανιέρος για τον αγώνα με ΑΠΟΕΛ για πέναλτι, VAR και Σατσιά – Ποια η ΑΠΟΨΗ του για τους γαλαζοκίτρινους

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Φανιέρος για τον αγώνα με ΑΠΟΕΛ για πέναλτι, VAR και Σατσιά – Ποια η ΑΠΟΨΗ του για τους γαλαζοκίτρινους

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11-01-2021) στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την ομάδα: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ανασυντασσόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι. Αυτή την χρονιά ήρθαν οι μικρές ομάδες και δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε. Για αυτό είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Μια μεγάλη ομάδα είναι και για τον κόσμο της. Πλέον, έχασαν το 25% από τη δύναμη τους, που δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, διότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν νομίζω να μπορεί να συνέλθει το ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν κάνει μεταγραφές και αλλάξει ριζικά».

Τι έλειπε από την ομάδα του και δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα: «Τίποτα. Αυτό που με λυπεί είναι το VAR. Δεν θα δεχτώ να παίξω ξανά χωρίς VAR. Είτε όλοι, είτε κανένας. Αυτές τις μέρες που θα βρεθούμε οι πρόεδροι θα το συζητήσουμε ξανά».

Για το VAR: «Είναι καλό το VAR και τα πράγματα είναι καθαρά. Όμως, αφού είναι καθαρά, θα πρέπει να φαίνονται και καθαρά. Δεν καταλάβω ορισμένες φορές πως σκέφτονται ορισμένοι διαιτητές. Είχαμε δύο πέναλτι με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πιο σωστό το VAR να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια»

Αν υπάρχει θέμα Σατσιά: «Όχι, αλλά μας ενόχλησαν ορισμένα πράγματα που έγιναν στο τέλος».

Ποια ήταν αυτά τα πράγματα; «Που του έδωσε την φανέλα ο γιος του και έγινε όλο αυτό το σκηνικό. Θα έπρεπε να το αποφύγει. Δεν είναι θέμα με τον μικρό. Ο μικρός είναι παικταράς και θα κάνει καριέρα. Αλλά, έχουμε και εμείς φιλάθλους και πρέπει να τους σεβόμαστε. Αυτό έπρεπε να γίνει στα αποδυτήρια, αν ήθελε να το κάνει».

The post ΕΝΤΟΝΟΣ ο Φανιέρος για τον αγώνα με ΑΠΟΕΛ για πέναλτι, VAR και Σατσιά – Ποια η ΑΠΟΨΗ του για τους γαλαζοκίτρινους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top