ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγχώθηκε, αλλά πέρασε η Νάπολι – Δραματική πρόκριση για Ίντερ και… Derby della Madonnina! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγχώθηκε, αλλά πέρασε η Νάπολι – Δραματική πρόκριση για Ίντερ και… Derby della Madonnina! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νάπολι ζορίστηκε απέναντι στην Έμπολι, ομάδα της Serie B, αλλά νίκησε 3-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Coppa Italia.

Η Νάπολι πήρε το τρίτο εισιτήριο, μετά τις Μίλαν και Ίντερ, για τα προημιτελικά του Coppa Italia. Οι «παρτενοποπέι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Έμπολι, αλλά έστω και με μπόλικο άγχος, κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-2 και μαζί στην πρόκριση.

Στην επόμενη φάση, η Νάπολι θα υποδεχθεί σε νοκ άουτ παιχνίδι τον νικητή του ζευγαριού Ρόμα-Σπέτσια.

«Τρελός» ήταν ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σημειώθηκαν τρία γκολ. Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν στο 18’ με εξαιρετικό γκολ του Ντι Λορέντζο, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν «απάντηση» στο 33’ με τον Μπαϊράμι, που έφερε το ματς στα ίσια. Όμως, η χαρά κράτησε παρά μόνο πέντε λεπτά, αφού στο 38’ ο Λοσάνο έδωσε νέο προβάδισμα στη Νάπολι με 2-1.

Όμως, η πρωτοπόρος της Serie B αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι». Στο 68’ ο Μπαϊράμι, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ισοφάρισε και πάλι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Η Νάπολι έβγαλε αντίδραση ξανά και στο 77’ ο Πετάνια έκανε το 3-2, δίνοντας νέο προβάδισμα νίκης.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο έκαναν σωστή διαχείριση και έφτασαν στην πρόκριση.

Derby della Madonnina δια κεφαλιάς Λουκάκου!

Στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας -εκεί όπου θα βρει τη Μίλαν- έστειλε την Ίντερ με κεφαλιά στο 119′ του ματς με τη Φιορεντίνα ο Βέλγος επιθετικός.

Και τώρα Derby della Madonnina!

Την ευκαιρία του συναπαντήματος της Ίντερ με τη Μίλαν στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μετά την επική εκτός έδρας πρόκριση -στην παράταση- των «νερατζούρι» επί της Φιορεντίνα την Τετάρτη (13/1).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «φορτσάτοι» στο πρώτο ημίχρονο της νοκ-άουτ αναμέτρησης, στο οποίο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, κατάφεραν να «εξαργυρώσουν» τη συχνή παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ με εκτέλεση πέναλτι του Αρτούρο Βιδάλ στο 40’ (το κέρδισε ο Αλέξις Σάντσες), παράβαση που δόθηκε μέσω του VAR.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είδαν το ίδιο… έργο, αλλά από την ανάποδη, όταν στο 43’ άλλαξε -μέσω βίντεο- απόφαση για υπέρ τους πέναλτι.

Εντέλει, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 57’, με σουτάρα του Κριστιάν Κουαμέ, ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή των «νερατζούρι».

———————————
———————————

Έκτοτε έως και το τελευταίο σφύριγμα για την κανονική διάρκεια του αγώνα, οι «βιόλα» ισορρόπησαν αρκετά το ματς. Ωστόσο, οι δύο πορτιέρε, Πιέτρο Τερατσιάνο και Σαμίρ Χαντάνοβιτς, έβαζαν αλλεπάλληλα «στοπ», με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο, έλαβε χώρα ένας επιθετικός «μονόλογος» από την Ίντερ. Με τους φιλοξενούμενους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, σημαντικότερες όλων εκείνες των Σάντσες, Έρικσεν και Λουκάκου.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, ο τελευταίος διαμόρφωσε το 2-1 με κεφαλιά στο 119’, στέλνοντας τους «νερατζούρι» στους «8» απέναντι στη Μίλαν.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Αγχώθηκε, αλλά πέρασε η Νάπολι – Δραματική πρόκριση για Ίντερ και… Derby della Madonnina! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top