ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνει το Υπουργικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ενημερώνει το Υπουργικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Εθνικό Συμβούλιο για ενημέρωση στο Κυπριακό, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (14/1), υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. 

Το Εθνικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί. 
 
Σημειώνεται ότι χθες (13/1) ο ΠτΔ είχε συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο κα Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και σε αυτή παρόντες ήταν εκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Ε/κ διαπραγματευτής, Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Κούρος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η κ. Σπέχαρ, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά άκουσε και τις θέσεις του, γύρω από τις εκθέσεις των ΗΕ, δηλαδή την έκθεση για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και την έκθεση που αφορά τις καλές υπηρεσίες του ΓΓ των ΗΕ.

Η συνάντηση έλαβε χώρα ενόψει και της ενημέρωσης στην οποία θα προβεί η κ. Σπέχαρ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ, στις 19 Ιανουαρίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top