ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη για νέα υπέρβαση η ΕΝΠ – Με σοβαρότητα και συγκέντρωση για το διπλό κορυφής η ΑΕΛ

Με την ψυχολογία στα ύψη για νέα υπέρβαση η ΕΝΠ – Με σοβαρότητα και συγκέντρωση για το διπλό κορυφής η ΑΕΛ

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (15/01, 18:00) στο “Τάσος Μάρκου”, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η φορμαρισμένη ΕΝΠ θα υποδεχθεί τη 2η στη βαθμολογία ΑΕΛ, με την Παραλιμνίτικη ομάδα να θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ως πρώτιστο στόχο τη νίκη για να πάρει νέα βαθμολογική ανάσα, που θα της δώσει άλλο αέρα και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Οι επτά βαθμοί που πήρε η Ένωση στα τρία τελευταία ματς, ανέβασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών και ο Κάρλος Φερέρ είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική και απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία “σκάναρε” πριν καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο, αναλύοντας λεπτομερώς στους παίκτες του τα δυνατά και αδύνατα σημεία της.

Το παράδοξο είναι ότι οι “βυσσινί” τα πάνε καλύτερα μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας παιχνίδια παρά στα εντός, όμως ο Ισπανός τεχνικός είναι αισιόδοξος πως από αυτό το ματς θα… “γυρίσει ο διακόπτης” και θα αρχίσει η ομάδα του να εκμεταλλεύεται με μεγαλύτερη συχνότητα την έδρα της.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Μίκαελ Πανός που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Μπελόνε που προέρχεται από τραυματισμό. Δεδομένη είναι η απουσία του Ντένινγκ που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών.

Στο “στρατόπεδο” της ΑΕΛ, η νίκη είναι μονόδρομος για να επιστρέψει στην κορυφή, αναμένοντας τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητικών του τίτλου.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ “κτύπησε καμπανάκι” στους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις, για να μην παρασυρθούν από τη βαθμολογική θέση της ΕΝΠ, την οποία θεωρεί πλασματική και τους έφερε ως παράδειγμα τις δύο τελευταίες εκτός έδρας νίκες που έκανε κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Έστειλε παράλληλα το μήνυμα ότι θα πρέπει να ιδρώσουν για να πάρουν το τρίποντο και πως επιβάλλεται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ανασταλτικό κομμάτι και ειδικά στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Ο Κυπροβόσνιος τεχνικός ζήτησε επίσης συγκέντρωση στο οργανωτικό κομμάτι και καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων και αφού εξήγησε αναλυτικά το πλάνο που θα ακολουθήσουν, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη προσήλωση απ΄ όλους για να επιβάλουν οι “γαλαζοκίτρινοι” την ανωτερότητα τους και να επιτευχθεί ο στόχος.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (14/01) και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Ντούσαν Κέρκεζ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές.

Τους Βοζίνια, Κεραυνό, Μεντόγεβιτς, Ράσο, Τεϊσέιρα, Κέρκεζ, Κυριάκου, Μαέ, Δ. Αβραάμ, Αντωνίου, Ντανίλο, Αντάμοβιτς, Παπαφώτη, Ριέρα, Τόρες, Μπάμπιτς, Μαϊντεβατς, Ζντραβκόφσκι, Γκαζαριάν, Σάντος.

18:00 Ε.Ν Παραλιμνίου Vs ΑΕΛ Λεμεσού
Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
ΑVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

The post Με την ψυχολογία στα ύψη για νέα υπέρβαση η ΕΝΠ – Με σοβαρότητα και συγκέντρωση για το διπλό κορυφής η ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top