Ρουσιάς: «Πρέπει πριν μπούμε στα πλέι οφ…»

Ρουσιάς: «Πρέπει πριν μπούμε στα πλέι οφ…»

Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Ονησίφορος Ρουσιάς, μετά τη νίκη 2-0 επί της Καρμιώτισσας, μιλώντας στην Cablenet είπε τα εξής: 

«Μεγάλη νίκη, την περιμέναμε καιρό, σε πολλά παιχνίδια παίζαμε καλά και δεν νικούσαμε, ήλθε απόψε με μια εξαιρετική εμφάνιση απ’ όλα τα παιδιά. Επειδή όμως και οι ομάδες πιο χαμηλά στη βαθμολογία από εμάς παίρνουν νίκες, πρέπει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς πρν μπουμε στα πλέι οφ», σχολίασε ο 28χρονος επιθετικός αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

The post Ρουσιάς: «Πρέπει πριν μπούμε στα πλέι οφ…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.