Οι… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των παικτών της Ομόνοιας μετά τη νίκη επί του Εθνικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των παικτών της Ομόνοιας μετά τη νίκη επί του Εθνικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια παρουσιάζει…

«Στις νίκες επέστρεψε το περασμένο Σάββατο η ομάδα μας και όπως μετά από κάθε αγώνα, έτσι και τώρα οι ποδοσφαιριστές μας επικοινώνησαν με τον κόσμο της ομάδας μέσω των αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρικ Μποτεάκ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολύ βαρύ γήπεδο και κακές καιρικές συνθήκες, αλλά το βασικό είναι η νίκη! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας!! Έλαβα πολύ αγάπη καθημερινά από εσάς !! Είστε καταπληκτικοί και μας λείπετε στο γήπεδο !!!! Είμαστε ενωμένοι» το μήνυμα του Γάλλου μεσοεπιθετικού που επέστρεψε μετά από καιρό στο βασικό σχήμα.

Γιαν Λέτσιακς

Το καθιερωμένο πανηγυρικό δημιουργικό ανήρτησε ο Τσέχος μπακ παρόλο που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας αφού συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Αμπντουλαχί Σέχου

Στους «+3» βαθμούς της νίκης στάθηκε στην ανάρτηση του ο Νιγηριανός μπακ που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν στους διακριθέντες.

Μαρίνος Τζιωνής

Παρόμοια ανάρτηση και από τον νεαρό μεσοεπιθετικό που έχει πλέον μονιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Κίκο

«+3 βαθμοί» έγραψε ο Πορτογάλος μπακ που μέτρησε αγωνιστικά λεπτά ξανά.

Τζιόρντι Γκόμεθ

«Επιστροφή στις νίκες! +3!» το μήνυμα του αρχηγού, που από δικές του σέντρες προήλθαν τα δύο γκολ της ομάδας μας.

The post Οι… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των παικτών της Ομόνοιας μετά τη νίκη επί του Εθνικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE