Γιατί πήγε… ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον “Βασιλιά” ο Χριστόφορος…

Γιατί πήγε… ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον “Βασιλιά” ο Χριστόφορος…

Ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, από τη στιγμή που ζητά την παραίτηση του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα. 

Κατά καιρούς έχει “εκρήξεις” και εκφράζει δημοσίως τα παράπονα του (το έκανε και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο) για τη διαιτησία, αλλά να βγει να ζητήσει την “αποκαθήλωση” του Βασιλιά Γεώργιου, δεν το περιμέναμε.

Είναι μόνο το κεφάλαιο διαιτησία, που οδήγησε το διοικητικό αφεντικό των μαυροπρασίνων… απέναντι από τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας, ή υπάρχει και κάτι άλλο.

Πριν κανένα χρόνο, όταν βγήκε ο Σταύρος Παπασταύρου και ζητούσε παραιτήσεις (τον ακολουθούσε κι ο Αντρέας Σοφοκλέους), δεν κινήθηκε στην ίδια γραμμή.

Όταν βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ημικρατικού καναλιού, επέλεξε να κάνει χιούμορ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις “βόμβες” του προέδρου της Ομόνοιας.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τι δήλωσε…

Η στήλη πάντως θα ήθελε πολύ, να της δοθεί η δυνατότητα να… καταγράψει όσα θα λεχθούν στην γενική συνέλευση (θα είναι ΟΝ LINE) της 29ης Iανουαρίου.

Ιδιαίτερα τις ατάκες του Κρίστοφερ, που θα “αγγίζουν” τον Βασιλιά Γεώργιο.

Π.Χ. 

The post Γιατί πήγε… ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον “Βασιλιά” ο Χριστόφορος… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.