ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι κάνει ΛΑΘΟΣ με τη διαχείριση ο Πετράκης – Κοστίζει η «ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ» του ρόστερ

Κάτι κάνει ΛΑΘΟΣ με τη διαχείριση ο Πετράκης – Κοστίζει η «ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ» του ρόστερ

Τον εαυτό τους μέμφονται στον Απόλλωνα, για το ότι άφησαν δυο πολύτιμους βαθμούς στην χθεσινή αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ήξεραν ότι η αποστολή τους θα ήταν δύσκολη στην έδρα των ερυθρολεύκων, αλλά δεν… φρόντισαν να κάμουν όσα έπρεπε, για να φύγουν αλώβητοι.

Δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη εμφανή υπεροχή που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Παίρνοντας προβάδισμα από τα ένδεκα βήματα στο φινάλε του ημιχρόνου, απώλεσαν απίστευτες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, για να «σκοτώσουν» το ματς.

Δεν μιλάμε τόσο για τα δυο σουτ του Πίττα στο δοκάρι, όσο για άλλες τελικές που έγιναν από… επίκαιρη θέση, σε φάσεις που δημιουργήθηκε μελέ στην αντίπαλη περιοχή.

Το γκολ των γηπεδούχων στα μέσα της επανάληψης, τους «έβγαλε» από τα νερά τους, δεν είναι κάτι που συμβαίνει άλλωστε για πρώτη φορά. Το είδαμε και σε άλλα ματς, ο αντίπαλος να μην φτιάχνει πολλές φάσεις, αλλά να βρίσκει (εύκολα) τον τρόπο να σκοράρει…

Υπάρχει ζήτημα με τη διαχείριση των αγώνων, εκ μέρους του Γιάννη Πετράκη, ειδικά κατά το δεύτερο ημίχρονο.

Προκάλεσε εντύπωση η απόφαση του, να μην ρίξει στο παιχνίδι τον Μπίσεσβαρ, ύστερα από την αποβολή του Βασιλείου. Από την τηλεόραση είχαμε ακούσει, πως ο Ολλανδός ήταν έτοιμος να μπει.

Διερωτόμαστε τι περισσότερο μπορούσε να δώσει ο Ψύχας, από τον Ολλανδό άσο, αφού και του Κύπριου παίχτη η κλασική του θέση είναι στα χαφ. Υποψιαζόμαστε ότι πρέπει να «ξενέρωσε» κι ο ίδιος ο Μπίσεσβαρ, με την απόφαση του προπονητή να τον «φυλάξει» για το επόμενο ματς.

Συμφωνούμε με όσους θέτουν το ζήτημα που αφορά στην… ισορροπία του ρόστερ. Το ότι για κάποιες θέσεις υπάρχει πληθώρα παιχτών και για άλλες (κυρίως για τις θέσεις στόπερ) υπάρχει «λειψανδρία» καθαρόαιμων επιλογών.

Αυτή η συζήτηση γίνεται από το καλοκαίρι, ωστόσο με τις προσθήκες που έγιναν μέχρι τώρα (και τη μια ακόμα κίνηση που έχουν δικαίωμα να κάμουν), δεν μπορούν να διαφοροποιήσουν ποσώς τα δεδομένα.

Αναγκαστικά ο Πετράκης, θα (συνεχίσει να) μπαίνει στη διαδικασία να μετακινεί παίχτες από τις κλασικές τους θέσεις σε άλλες. Αν θα τα καταφέρει καλύτερα στην πορεία, θα το δείξει ο χρόνος.

Βρίσκουμε πάντως «ακραίες» και βιαστικές (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) τις προτροπές μερίδας οπαδών προς τη διοίκηση, να διώξει τον Κρητικό τεχνικό.

Εννοείται, ότι αυτοί που έχτισαν την ομάδα το Καλοκαίρι και έχουν το γενικό πρόσταγμα στον εμβολιασμό του Γενάρη, έχουν ευθύνη για την «ανισορροπία» που λέγαμε πιο πάνω. Για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Πετράκη…

The post Κάτι κάνει ΛΑΘΟΣ με τη διαχείριση ο Πετράκης – Κοστίζει η «ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ» του ρόστερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top