ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποια ομάδα έχει ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ για κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον κόουτς Μάκη Σεργίδη

Ποια ομάδα έχει ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ για κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον κόουτς Μάκη Σεργίδη

Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Μάκης Σεργίδης, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (26-01-2021) στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «Capital Sports».

Μεταξύ άλλων, ο Κύπριος κόουτς μίλησε για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας και συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για το πως έχει τώρα η κατάσταση και η θέση των μεγάλων ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, σε ποια θα ήθελε να δουλέψει απάντησε και το προχώρησε, μάλιστα, δίδοντας της και προβάδισμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ως εξής:

«Το project της ΑΕΛ είναι αρκετά ενδιαφέρον.  Είναι μία στημένη ομάδα του προπονητή.  Ξέρει και μπορεί να παίρνει αποτελέσματα.  Φαίνεται ικανή να διεκδικήσει και να κατακτήσει τον τίτλο».

Ερωτηθείς γιατί μόνο ΑΕΛ επισήμανε «Είναι μία ομάδα που φαίνεται κάποιοι να μην πίστευαν ότι θα διεκδικούσε τόσο δυνατά, αλλά στο γήπεδο δείχνει ικανή όπως προανέφερα.  Ένα προβάδισμα δίνω στην ΑΕΛ, λόγω ενθουσιασμού, για να πάρει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης: 

Ο Νίκκι ΑΠΑΝΤΗΣΕ για το εάν του ΚΤΥΠΗΣΑΝ την πόρτα Κυπριακές ομάδες – Τι ΣΚΟΠΕΥΕΙ να κάνει

The post Ποια ομάδα έχει ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ για κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον κόουτς Μάκη Σεργίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top