ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμιανού: «Είμαστε εντός στόχων – Αρνήθηκαν τα παιδιά να χάσουν»

Δαμιανού: «Είμαστε εντός στόχων – Αρνήθηκαν τα παιδιά να χάσουν»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Δαμιανού, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ενάντια στον Εθνικό Άχνας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του: 

«Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος. Μας έλειψε η δημιουργικότητας, η τελική πάσα για να σκοράρουμε πρώτοι. Κρατήσαμε μακριά τον αντίπαλο. Δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Είχαν δύο τελικές και η μια με πέναλτι. Ήρθε αυτό το τρίτο συνεχόμενο χέρι πέναλτι και αποσυντόνισε την κατάσταση. Στο τέλος όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον να μην χάσεις. Κρατήσαμε τις αποστάσεις και από πάνω και από κάτω. Είμαστε εντός στόχων. Επικεντρωνόμαστε τώρα στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, να φανούμε απειλητικοί. Δεν καταφέραμε να περάσουμε μπάλες εκεί που έπρεπε και αυτό με προβλημάτισε, όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από αυτά τα παιδιά. Ακόμα και σήμερα αρνήθηκαν να χάσουν. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και εγώ και τα παιδιά και ο κόσμος».

The post Δαμιανού: «Είμαστε εντός στόχων – Αρνήθηκαν τα παιδιά να χάσουν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top