Έτοιμος να πει το «ΝΑΙ» ο Πιέρος Σωτηρίου!

Έτοιμος να πει το «ΝΑΙ» ο Πιέρος Σωτηρίου!

Το Themasports.com σας αποκάλυψε το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου, ότι η Λουντόγκορετς είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για απόκτηση του διεθνή Κύπριου επιθετικού, Πιέρου Σωτηρίου.

Διαβάστε: 

Μεταγραφικές ΣΕΙΡΗΝΕΣ για Πιέρο – Η ομάδα που τον… καλοβλέπει!

Ακολούθησαν μετά από μερικές ώρες δημοσιεύματα στη Βουλγαρία όπου αναφερόντουσαν στην πρόταση της Βουλγάρικης ομάδας για απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου.

Διαβάστε: 

«Επίσημη ΠΡΟΤΑΣΗ σε Αστάνα για Πιέρο»!

Νέο δημοσίευμα: «Απομένει μόνο το ΝΑΙ του Πιέρου για να κλείσει»!

Πάντως, σήμερα στη Βουλγαρία δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως για κάποιες εξελίξεις στο μεταγραφικό τοπίο της Αστάνα φέρουν τον Πιέρο Σωτηρίου να μην είναι στις πρώτες επιλογές και να το σκέφτεται αρκετά σοβαρά ο Κύπριος επιθετικός για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μάλιστα δε, ο παίκτης είναι στην Κύπρο και είναι πολύ κοντά, από ότι μαθαίνουμε, να αποδεκτεί την πρόταση της Λουντόγκορετς και να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.  Βλέπει με θετικό φακό ο Πιέρος Σωτηρίου μία μεταγραφή στη Βουλγάρικη ομάδα, μιας και τον ικανοποιεί η πρόταση και δεν αποκλείεται προσεχώς να οριστικοποιήσει την απόφαση του και να πει «Λουντογκόρετς έρχομαι»!

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους – Θράσος Δημητρίου

The post Έτοιμος να πει το «ΝΑΙ» ο Πιέρος Σωτηρίου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.