ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πίκρανε τον Μουρίνιο η Τσέλσι

Πίκρανε τον Μουρίνιο η Τσέλσι

Σπουδαίο διπλό με 1-0 πέτυχε η Τσέλσι στην έδρα της Τότεναμ

PREMIER LEAGUE-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1

Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium

Η  Τσέλσι πήρε τεράστια νίκη με 1-0 μέσα στην έδρα της Τότεναμ, πίκρανε τον Μουρίνιο και μπήκε ξανά στο κόλπο της τετράδας. Πρώτη φορά στην καριέρα του Πορτογάλου που ομάδα του χάνει δύο σερί εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα. Κατρακυλούν τα «σπιρούνια» που μετρούν τρεις σερί ήττες.

Στο 1ο μόλις λεπτό, ο Αθπιλικουέτα έκανε το γέμισμα για τον Βέρνερ, που πήρε την κεφαλιά ανάμεσα από τους Οριέ και Αλντερβάιρελντ και είδε την μπάλα να περνά μόλις έξω.

Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά όχι και τη μεγάλη φάση και  στο 23’ ο Ντάιερ έκανε χαζό πέναλτι στον Βέρνερ και ο Ζορζίνιο εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Στο 42’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σον, ο Οριέ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησες για λίγο ενώ στο 45+2’ ο Μάουντ πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Ντάιερ του έβαλε σωτήρια την προβολή.

Στο 58ο λεπτό ο Μάουντ έβγαλε στον Βέρνερ που καθυστέρησε και κόπηκε από τον Οριέ, ενώ στο 66’ ο Γιορίς έδωσε μετά από σέντρα σουτ του Πούλισικ και στο 68’ το σουτ του Κόβατσιτς πέρασε μόλις  έξω.

Μάλιστα στο 76ο λεπτό ο Μάουντ έκανε όμορφη κίνηση και σουτ από αριστερά αλλά ο Γιορίς έπεσε και απομάκρυνε εντυπωσιακά όπως έκανε και ο Μεντί στο 79’ μετά από σουτ του Λαμέλα.

Στο 87ο λεπτό η κεφαλιά του Βινίσιους από κοντά, έφυγε ελάχιστα έξω όπως και το σουτ του Σον στο 90+3’

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Οριέ, Σισοκό, Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Εντομπελέ (69’ Λούκας Μόουρα), Σον, Μπερχβάιν (69’ Λαμέλα), Βινίσιους

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα (36’ Κρίστενσεν), Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Κόβατσιτς (73’ Καντέ), Τζέιμς, Ζορζίνιο, Μάουντ, Χάντσον Οντόι (65’ Πούλισικ), Βέρνερ

aek365.gr

The post Πίκρανε τον Μουρίνιο η Τσέλσι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top