ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δέλεαρ της ΚΟΡΥΦΗΣ και την αύρα του Τσιρείου – Τι ετοιμάζει ο Κέρκεζ ενόψει Πάφου

Με το δέλεαρ της ΚΟΡΥΦΗΣ και την αύρα του Τσιρείου – Τι ετοιμάζει ο Κέρκεζ ενόψει Πάφου

Με δέλεαρ την άνοδο στην κορυφή η ΑΕΛ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πάφο στο απόρθητο φέτος Τσίρειο (18:30-Cytavision).

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ οι γαλαζοκίτρινοι του Κέρκεζ είδαν τον Απόλλωνα να χάνει βαθμούς και με νίκη έχει την ευκαιρία να τον «πιάσει» στην κορυφή.

Απέναντι τους θα βρουν την πάντα επικίνδυνη Πάφο, από την οποία έχασαν στον Α’ γύρο με 1-0, και σίγουρα θα θέλουν… εκδίκηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός είναι ο τιμωρημένος Σάντος, οι ανέτοιμοι Πάντιτς και Σαϊκέ όπως επίσης και οι τραυματίες Παπαφώτης-Αβραάμ. Ο Πρότσεκ για άλλο ένα παιχνίδι είναι εκτός χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα άκρα της άμυνας οι Μηνάς Αντωνίου δεξιά και Χάρης Κυριάκου δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας ο Μπουνόζα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού με τους Τεισέιρα και Κέρκεζ να είναι το επικρατέστερο δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μεντόγεβιτς, Νταβόρ και Ριέρα με τους Άντονι Γεωργίου (αριστερά) και Τόρες (δεξιά). Στην κορυφή θα είναι ο φορμαρισμένος Μαέ.

The post Με το δέλεαρ της ΚΟΡΥΦΗΣ και την αύρα του Τσιρείου – Τι ετοιμάζει ο Κέρκεζ ενόψει Πάφου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top