ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η δράση των τμημάτων της Ομόνοιας – Τέσσερις νίκες και μία ήττα

Η δράση των τμημάτων της Ομόνοιας – Τέσσερις νίκες και μία ήττα

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Πέντε τμήματα του ΑΣΟΛ έδωσαν αγώνες την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ
Την 13η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που επικράτησε 0-3 της Δόξας για την 23η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 22’ με τον Τσέποβιτς, ενώ το δεύτερο γκολ σκόραρε στο 68’ ο Παπουλής. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με πέναλτι και πάλι ο Παπουλής. Δοκάρι είχε στο 32’ ο Ασάντε και στο 82’ ο Λέτσιακς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι 3η με 47 βαθμούς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης, η ομάδα μας έχασε από τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1. Η Σάρα Παπαδοπούλου ήταν αυτή που ισοφάρισε προσωρινά για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία παρέμεινε στην 3η θέση με 37 βαθμούς.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α’ φάση του πρωταθλήματος η ομάδα μας, που κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας με 1-3 σετ (18-25, 25-23, 21-25, 23-25) και τερμάτισε αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η 16η νίκη σε ισάριθμους αγώνες που βοήθησε στο να διατηρηθεί η διαφορά των οκτώ βαθμών από τη 2η Ανόρθωση.

ΦΟΥΤΣΑΛ
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, που επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 στη Λάρνακα. Σκόρερ οι Μαντέλλι και Αλεξίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τους δέκα βαθμούς σε πέντε αγώνες και ισοβαθμεί στη 2η θέση με την ΑΕΛ.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ
Πρόκριση στα play-offs για την ΟΜΟΝΟΙΑ! Άλλη μια σπουδαία νίκη, την 8η της στο πρωτάθλημα, πέτυχε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αφού κέρδισε τον ΑΠΟΠ στο κλειστό του Αγίου Δομετίου με 87-64, «κλειδώνοντας» θέση στην εξάδα και τα play-offs του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 42-38, 68-52, 87-64.

Οι πόντοι: Γκαρθ 17 (2), Γκαμπλ 21, Πηλακούτας 5 (1), Τρετιακόβ 20 (1),Τσάφι 12 (1), Γεωργακούδης 3 (1), Καραγιάννης, Καραμπατάκης 2, Στυλιανού 3 (1), Πολυκάρπου 2, Χατζηλέρης 2».

The post Η δράση των τμημάτων της Ομόνοιας – Τέσσερις νίκες και μία ήττα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top