ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πιάσει 15άρι, ΚΟΡΥΦΗ και να βάλει πίεση στους… Λεμεσιανούς!

Να πιάσει 15άρι, ΚΟΡΥΦΗ και να βάλει πίεση στους… Λεμεσιανούς!

Η Ομόνοια δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Ερμή για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει μόνο νίκη αφενός για να ανέβει εκ νέου στο ρετιρέ της βαθμολογίας, και αφετέρου να εκμεταλλευτεί τις απώλειες από το Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Το αήττητο σερί… καλά κρατεί για την Ομόνοια, η οποία έχει να χάσει από τις 22 Νοεμβρίου 2020 (!) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα. Έκτοτε μετρά 14 αγώνες χωρίς ήττα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για το πόσο καλοδουλεμένη ομάδα έχει φτιάξει ο Χένινγκ Μπεργκ.

Οι πράσινοι, θέλουν ενάντια στον Ερμή να διευρύνουν το σερί στα 15 ματς, όμως, αυτό που θέλουν περισσότερο εννοείται πως είναι το τρίποντο το οποίο θα τους επαναφέρει στην κορυφή, ενώ θα βάλει ακόμα περισσότερη πίεση στους συνδιεκδικητές τους. Δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, ούτε έχουν οποιοδήποτε άλλο στόχο στην πορεία που κάνουν για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, το τριφύλλι, αν φύγει με τους τρεις πόντους από τη Λάρνακα, μόνο κέρδη θα έχει, αφού ΑΕΛ και Απόλλωνας συγκρούονται στο ντέρμπι της Λεμεσού και κάποια ομάδα, αν όχι και οι δύο, θα απωλέσει βαθμούς. Έτσι, αυτόματα βγαίνει κερδισμένη η Ομόνοια!

Ο Ερμής, έχει ανοδική πορεία αυτό το διάστημα και θέλει επιπλέον προσοχή στο πως θα προσεγγίσει την αναμέτρηση το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός κόουτς, όπως σε κάθε ματς, έτσι και για αυτό κόντρα στους φτεροπόδαρους, προετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.

Γνωρίζει πως δεν είναι εύκολο το έργο τους και το πέρασε αυτό το μήνυμα. Χρειάζεται οι πράσινοι να κάνουν το παιχνίδι τους και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν, επιβάλλοντας παράλληλα τον ρυθμό τους.

 

The post Να πιάσει 15άρι, ΚΟΡΥΦΗ και να βάλει πίεση στους… Λεμεσιανούς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top