ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλάζει αρκετά ΠΡΟΣΩΠΑ ο Κέρκεζ

Αλλάζει αρκετά ΠΡΟΣΩΠΑ ο Κέρκεζ

Αλλαγές και στις τρεις γραμμές, θα κάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ, στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα.

Απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Σίτο Ριέρα (θα είναι τιμωρημένος και στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με τον Εθνικό), έξω θα μείνουν πάλι οι Αντρέας Αβραάμ, Βασίλης Παπαφώτης κι ο ανέτοιμος Σαικέ. Ξεκαθαρίζει μετά την προπόνηση της Κυριακής, αν θα είναι δηλώσει παρών ο Ντανίλο.

Στην άμυνα, πιθανότατα θα επαναφέρει τον Μηνά Αντωνίου, είτε ως δεξιό, είτε ως αριστερό μπακ. Το άλλο άκρο θα καλύψει ο Μπρούνο Σάντος. Ίσως αλλάξει και τον έναν στόπερ, ο τεχνικός της ΑΕΛ, βάζοντας δίπλα από τον Τεισέιρα, έναν εκ των Μπουνόζα, Πάντιτς. Σε μια τέτοια εξέλιξη θα μείνει στον πάγκο ο Στραχίνια Κέρκεζ. Δεν αποκλείουμε, να επιλέξει μετά από πολύ καιρό, να παίξει με τρεις στόπερ.

Πάμε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου σίγουροι είναι οι Μεντόγεβιτς και Νταβόρ (ο 22χρονος Βορειομακεδόνας βρίσκεται σε τρομερά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό). Για την άλλη θέση, υποψήφιοι είναι οι Αντάμοβιτς, Αβντιγιάι. Περισσότερες πιθανότητες, δίδουμε στον Σέρβο χαφ.

Στην γραμμή κρούσης, θα επαναφέρει στην κορυφή τον Ραιάν Μαέ. Ο Μανουέλ Τόρρες θα κινείται δεξιά, ενώ αριστερά πιθανότατα θα διατηρηθεί ο Άντονι Γεωργίου.

The post Αλλάζει αρκετά ΠΡΟΣΩΠΑ ο Κέρκεζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top