ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Eίπα στους παίκτες μου ότι από εμάς θα κρινόταν το αποτέλεσμα – Ελπίζω να κερδίσουμε την Ομόνοια»

Πουρσαϊτίδης: «Eίπα στους παίκτες μου ότι από εμάς θα κρινόταν το αποτέλεσμα – Ελπίζω να κερδίσουμε την Ομόνοια»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα για την 25η αγωνιστική.

Οι δηλώσεις του: 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Πετύχαμε τρία τέρματα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι’ άλλα. Ήταν ένα απόγευμα που χρειαζόμασταν. Με λιγότερη πίεση και άγχος. Το χρειαζόμασταν και εμείς και ο κόσμος μας. Είπα στους παίκτες μου ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να παίξουμε. Θέλω να ευχηθώ στη Νέα Σαλαμίνα τα καλύτερα. Πέρασα μαζί της φανταστικές στιγμές και εύχομαι γρήγορα να αποφύγει τις χαμηλές θέσεις και να ανέβει στα ψηλά. Εμείς συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε σε κάποια πράγματα που είναι ακόμα δεν είμαστε τόσο καλοί».

Για το χατ-τρικ του Γκάρνερ: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι με την απόδοση του. Το παιδί κάνει τη δουλειά του. Δείξαμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση αφού βάλαμε πολλές φορές από τη μέρα που ήρθα τρία γκολ. Εκεί που θέλουμε βελτίωση είναι στο αμυντικό κομμάτι».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Ξέρουμε όλοι τα ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες παρά τη βαθμολογική διαφορά. Θα κερδίσει ο καλύτερος και εύχομαι να είναι η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

The post Πουρσαϊτίδης: «Eίπα στους παίκτες μου ότι από εμάς θα κρινόταν το αποτέλεσμα – Ελπίζω να κερδίσουμε την Ομόνοια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top