ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Εμείς φταίμε – Μας συνέβησαν αρκετά»

Πετεβίνος: «Εμείς φταίμε – Μας συνέβησαν αρκετά»

Όλα όσα είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για την 25η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: 

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μοναδική παραφωνία ήταν η στιγμή που δεχτήκαμε γκολ, μπορεί να ήταν και αποτέλεσμα χαλάρωσης. Είδαμε μια ομάδα που συνεχίζει να έχει αγωνιστικό πλάνο. Πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Έχουμε ευκαιρία να ξεκουραστεί η ομάδα μετά από αρκετό καιρό, είναι σημαντικό. Δεν δινόταν η ευκαιρία στον προπονητή να κάνει κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις την Τρίτη και θα αφιερωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Αργήσαμε πολύ και πρέπει να φταίμε τον εαυτό μας. Μας συνέβησαν αρκετά, έγινε πολύ βαρυφορτωμένο το πρόγραμμα λόγω των αναβολών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλέον είναι διαθέσιμοι, δουλεύουν μαζί και θέλουμε να δούμε αυτό που πιστεύαμε, ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

The post Πετεβίνος: «Εμείς φταίμε – Μας συνέβησαν αρκετά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top