ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείχνουν το δρόμο οι διοικήσεις: ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΑΕΛ και Απόλλωνα πριν το ντέρμπι!

Δείχνουν το δρόμο οι διοικήσεις: ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΑΕΛ και Απόλλωνα πριν το ντέρμπι!

Κοινή ανακοίνωση από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, με την οποία καταδικάζουν με βδελυγμία, τα αδιανόητα επεισόδια μεταξύ φανατικών οπαδών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

«Από κοινού οι Διοικήσεις της ΑΕΛ Λεμεσού και του Απόλλωνα παρακολουθούμε με τεράστια θλίψη, απογοήτευση και ντροπή τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην πόλη μας μεταξύ μερίδας «οπαδών» των δυο ομάδων, αν θέλουν να τους αποκαλούμε έτσι, οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να πληγώνουν και να προσβάλλουν το κύρος και την ιστορία των δυο Σωματείων και μιας πόλης με πολιτισμό και ιστορία.

Σε όλες σχεδόν τις οικογένειες της Λεμεσού, υπάρχουν υποστηρικτές και φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, κι αυτό από μόνο του θα έπρεπε να αποτελεί σημείο σεβασμού ανάμεσα στους συγκεκριμένους «οπαδούς».

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του φιλάθλου κοινού των δύο ιστορικών σωματείων, τάσσονται ενάντια σε τέτοιου είδους κάκιστες και απολίτιστες συμπεριφορές.

Καλούμε όλους άμεσα να σταματήσουν αυτές τις επικίνδυνες ενέργειες, προτού να είναι πολύ αργά και να θρηνήσουμε θύματα μέσα στα ίδια μας τα σπίτια και να σεβαστούν τις περιουσίες και την περηφάνια αυτής της αγαπημένης μας πόλης!».

The post Δείχνουν το δρόμο οι διοικήσεις: ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΑΕΛ και Απόλλωνα πριν το ντέρμπι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top