ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει για την πρώτη κούπα και με τη… βούλα η Μπαρτσελόνα!

Πάει για την πρώτη κούπα και με τη… βούλα η Μπαρτσελόνα!

Αγχώθηκε, αλλά κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας η Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί τα βρήκαν σκούρα, χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, απέναντι στην Σοσιεδάδ και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό με 3-2 στα πέναλτι (1-1 καν. διάρκεια και παράταση).

Κάπως έτσι, θα διεκδικήσουν την ερχόμενη Κυριακή στη Σεβίλλη τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με αντίπαλο μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπιλμπάο που απαρτίζουν τον άλλον ημιτελικό.

Η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε με βασικούς, όπως και η Σοσιεδάδ αφού πρόκειται για ματς που μπορεί να οδηγήσει σε τίτλο! Κάπως έτσι, οι δύο ποιοτικότεροι ποδοσφαιριστές των Καταλανών στο γήπεδο, Γκριζμάν και Ντε Γιονγκ, συνδυάστηκαν με τον δεύτερο να ανοίγει το σκορ στο 39ο λεπτό και να στέλνει την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, οι Βάσκοι βρήκαν την απάντηση με πέναλτι του Ογιαρθάμπαλ στο 51′ και αφού ο Τερ Στέγκεν κράτησε όρθια την ομάδα του στη συνέχεια, το ματς πήγε στην παράταση. Ούτε εκεί άλλαξε, όμως, κάτι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Ο Μπαουτίστα έχασε με το… καλημέρα το πέναλτι για την Σοσιεδάδ, ενώ και οι Ογιαρθάμπαλ και Γουίλιαν Ζοσέ στις δύο επόμενες εκτελέσεις δεν σκόραραν.

Κάτι που έκαναν οι Ντεμπελέ, Πιάνιτς, με τους Ντε Γιονγκ, Γκριζμάν να αστοχούν αλλά τον Ρούκι Πούιγκ να αποδεικνύεται ψύχραιμος στο 5ο και τελευταίο πέναλτι και να χαρίζει την πρόκριση στον τελικό για την Μπαρτσελόνα, η οποία ελπίζει να έχει τον ηγέτη της Λιονέλ Μέσι διαθέσιμο για να… σηκώσει την κούπα!

Πηγή: sport-fm.gr

The post Πάει για την πρώτη κούπα και με τη… βούλα η Μπαρτσελόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top