ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θράσος από Γρ. Ευημερίας – Της ζήτησαν να βοηθήσει το δολοφόνο της αδερφής της

Θράσος από Γρ. Ευημερίας – Της ζήτησαν να βοηθήσει το δολοφόνο της αδερφής της

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά πως έφτασε η κατάσταση στην διπλή δολοφονία στους Εργάτες με φερόμενο ως δράστη τον πατέρα της οικογένειας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο δικηγόρος της οικογένειας θυμάτων της δολοφονίας στους Εργάτες, Ολύμπιος Χριστοφή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Πέντε μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια, με τους στενούς συγγενείς της μακαριστής Αντρούλας και του Στέλιου για να τους ζητήσουν να αγοράσουν ένα ιατρικό βοήθηκα τελος πάντων που το είχε ανάγκη ο φερόμενος ως δράστης στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.  Αντιλαμβάνεστε ότι μπήκαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας στη διαδικασία χωρίς να σκεφτούν ή χωρίς να αναλογιστούν τι θα προκαλούσε. Την αναστάτωση που θα προκαλούσε στην οικογένεια θυμάτων.»

Σε επικοινωνία του δικηγόρου με τις Υπηρεσίες του ανέφεραν ότι «έγινε εκ παραδρομής». «Αυτή είναι μια ένδειξη με τις ελλείψεις που έχουμε στο σύστημα μας αλλά και στην διαχείρηση τέτοιων περιπτόσεων», ανέφερε ο δικηγόρος, Ολύμπιος Χριστοφή.

Για άκομα μια φορά ο δικηγόρος επανέλαβε και την ανησυχία τι θα απογίνει ο δεύτερος γιος της οικογένειας που σώθηκε από τύχη από τα χέρια του ίδιου του πατέρα.  «Γι αυτό το λόγο αποστείλαμε επιστολή στην Υπουργό Εργασίας όπου ουσιαστικά της ζητάμε να μας ενημερώσει επίσημα ποιος θα είναι ο ρόλος, ποια θα είναι η στήριξη του κράτους στην επόμενη μέρα αυτού του παιδιού.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top