ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ορκισμένοι» για νίκη στον Ολυμπιακό στο ματς της ΧΡΟΝΙΑΣ – Η πιθανή ενδεκάδα του Γιανέφσκι

«Ορκισμένοι» για νίκη στον Ολυμπιακό στο ματς της ΧΡΟΝΙΑΣ – Η πιθανή ενδεκάδα του Γιανέφσκι

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς θα δώσει απόψε (19:00) στο “Μακάρειο” ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 6η θέση, που θα του δώσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Α΄ γκρουπ στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος μαζί με τους ισχυρούς και θα αποφύγει τις… περιπέτειες του Β΄ γκρουπ.

Σε περίπτωση ήττας ή και ισοπαλίας, οι “μαυροπράσινοι” θα περιμένουν… συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να “αρπάξουν” έστω και την ύστατη την 6η θέση και σίγουρα δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, από την στιγμή που κρατάνε την τύχη στα “χέρια” τους.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι προετοίμασε τους παίκτες του τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, τους ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, ζητώντας ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιους παίκτες-“κλειδιά”, ενώ τους εξήγησε αναλυτικά το πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσουν.

Πιθανή ενδεκάδα:

Μιχαήλ, Ψάλτης, Σωτηρίου, Ανδρέου, Μανρίκε, Νάνι, Σαρφό, Σάλι, Μάντζης, Γκουστάβο, Πεχλιβάνης.

Εκτός επιλογών του Σκοπιανού προπονητή, είναι οι τραυματίες Ζαχαρίου, Σαμπίνια, Κα και Τσούπιτς.

The post «Ορκισμένοι» για νίκη στον Ολυμπιακό στο ματς της ΧΡΟΝΙΑΣ – Η πιθανή ενδεκάδα του Γιανέφσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top