ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη στο Instagram: «Ράφτα, ξύλο, εν πέφτω με τίποτα αλλά… σας αγαπώ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη στο Instagram: «Ράφτα, ξύλο, εν  πέφτω με τίποτα αλλά… σας αγαπώ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία του, αφού πήρε το εισιτήριο για την εξάδα, επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0, στην 26η και τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Γενικός Αρχηγός των μαυροπρασίνων, Χριστόφορος Τορναρίτης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε βίντεο με το οποίο ξέσπασε, και τονίζει πως από μικρός έχει δεχθεί «κτυπήματα», όμως, δεν πέφτει με τίποτα.

Η δημοσιεύση του:

The post ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη στο Instagram: «Ράφτα, ξύλο, εν πέφτω με τίποτα αλλά… σας αγαπώ»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top