«Ταρακουνήθηκε» η Λεμεσός: Νέα σεισμική δόνηση στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής

«Ταρακουνήθηκε» η Λεμεσός: Νέα σεισμική δόνηση στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής

Αναστάτωση προκάλεσε αργά το βράδυ της Παρασκευής νέα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στην Κύπρο, με επίκεντρο την περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ο σεισμός καταγράφηκε στις 23:51, ενώ αρκετοί χρήστες έσπευσαν να αναφέρουν μέσω της πλατφόρμας ότι έγινε αισθητός σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μέχρι στιγμής, το EMSC δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα σεισμικά δεδομένα σχετικά με το μέγεθος ή το εστιακό βάθος της δόνησης, σημειώνοντας ότι η καταγραφή παραμένει σε αρχικό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE