ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και όμως: Μπορούσε να είχε αποκτήσει τον Χάαλαντ μόνο με 8 εκατ. ευρώ!

Και όμως: Μπορούσε να είχε αποκτήσει τον Χάαλαντ μόνο με 8 εκατ. ευρώ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πριν από λίγα χρόνια βρέθηκε μια ανάσα από την Ρεάλ, ωστόσο οι Μαδριλένοι τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με την απόκτησή του.

Πριν ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετακομίσει στη Σάλτσμπουργκ και στη συνέχεια στην Ντόρτμουντ, αγωνιζόταν για λογαριασμό της Μόλντε στη Νορβηγία. Το τμήμα σκάουτινγκ της Ρεάλ είχε εντοπίσει τότε την περίπτωσή του και παρακολουθούσε την πορεία του Νορβηγού επιθετικού.

Το 2019, η Ρεάλ ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Μόλντε για να τον κάνει δικό της, αλλά τελευταία στιγμή απέσυρε το ενδιαφέρον της και προχώρησε στις μεταγραφές των Βραζιλιάνων Βινίσιους, Ροντρίγκο και Καρβάλιο.

Από την πλευρά του ο Χάαλαντ άφησε την Μόλντε για λογαριασμό της Σάλτσμπουργκ, με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει μόλις στα 8 εκατομμύρια ευρώ!

Πλέον ο 20χρονος φορ κοστολογείται 100 εκατομμύρια ευρώ και στην Ρεάλ θα πρέπει να βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο που δεν προχώρησαν στην μεταγραφή του πριν από δύο χρόνια…

Ετσι, οι «μερένγκες» αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να βγάλουν αυτό το μεγάλο ποσό από ταμεία τους για να πείσουν και την Ντόρτμουντ να πει το «ναι».

gazzetta.gr

The post Και όμως: Μπορούσε να είχε αποκτήσει τον Χάαλαντ μόνο με 8 εκατ. ευρώ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top