ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανούριος: «Ποτέ δεν υπήρξε θέμα απομάκρυνσης Πετράκη-Δεν είναι ευθύνη μόνο ενός ανθρώπου»

Φανούριος: «Ποτέ δεν υπήρξε θέμα απομάκρυνσης Πετράκη-Δεν είναι ευθύνη μόνο ενός ανθρώπου»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡΦ ΦΜ, ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε θέμα απομάκρυνσης του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

Όλα όσα είπε: 

Για το τρίποντο κόντρα στην ΕΝΠ: «Το τρίποντο μας διατηρεί σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Έχουμε δέκα αγώνες τώρα και η ομάδα που θα δείξει την μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάθε αγωνιστική θα αλλάζουν συναισθήματα και βαθμολογίες και έτσι η προετοιμασία θα πρέπει να είναι ιδανική σε όλα τα επίπεδα. Είναι δέκα ντέρμπι, δέκα μεγάλοι τελικοί που πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σκέψη για απομάκρυνση του κ. Πετράκη. Αντιλαμβανόμαστε το πάθος και τη δίψα του κάθε φίλου της ομάδας για να φθάσουμε στο πρωτάθλημα. Δεν είναι ευθύνη μόνο ενός ανθρώπου αλλά όλων και δεν είναι θέμα πίεσης σε έναν. Αντιλαμβανόμαστε πως αισθάνεται ο κάθε φίλος της ομάδας και έχει τα δίκαια του, όμως δεν γίνεται οι ευθύνες να είναι μόνο σε ένα άτομο ενώ συμμετέχουν 50 άτομα. Οι ευθύνες υπάρχουν για όλους και είναι αναλογικές. Αν αποφασίζουμε να φταίει ένας για την δουλειά των 60 δεν θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα ο κόσμος σκέφτεται πως είναι μεγάλη ευκαιρία γιατί απουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ, όμως υπάρχουν τέσσερις ομάδες και δεν θα τελειώσει νωρίς. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τα δώσουν όλα για να έχουμε αυξημένες πιθανότητες για τον τίτλο. Χθες ο Απόλλωνας είχε πέναλτι το ίδιο με αυτό της ΕΝΠ όμως εμάς δεν δόθηκε και της ΕΝΠ δόθηκε. Δεν γίνεται αυτό. Ποιος καθορίζει το ακούσιο και το σκόπιμο. Πρέπει να ξεκαθαριστεί. Εμείς απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές μας να τα δώσουν όλα και είναι υπόχρεοι να το πράξουν αυτό. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ. Η ομάδα θέλει στήριξη και αγάπη και θα τους βοηθήσουμε».

Για το γεγονός πως δεν έγινε το σερί: «Για να υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα ο Απόλλωνας και να είναι στο -2 από την κορυφή, σημαίνει πως όλοι έχουν τα ίδια. Ένα παιχνίδι είναι η διαφορά. Ξεκινούν τα πάντα από μηδενική βάση. Πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές για να τα δώσουμε όλα».

Για το ντέρμπι ενάντια στην Ανόρθωση: «Είναι πάντοτε δύσκολο παιχνίδι και είναι καθαρά θέμα προετοιμασίας. Επιστρέφουν Γιούστε και Ντιγκινί και σήμερα θα έχουμε την απόφαση για τον Σακέτι».

Για τον Γκεριέ: «Είναι καλό που σκόραρε και θα τον βοηθήσει στην ενσωμάτωση με την ομάδα. Ο Απόλλωνας αυτό που θέλει είναι πάθος».

The post Φανούριος: «Ποτέ δεν υπήρξε θέμα απομάκρυνσης Πετράκη-Δεν είναι ευθύνη μόνο ενός ανθρώπου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top