ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για να «απαντήσει» και να κάνει πρώτο βήμα – Το πλάνο του «Πούρσα»

Για να «απαντήσει» και να κάνει πρώτο βήμα – Το πλάνο του «Πούρσα»

Ότι δεν έκανε στο ματς πρωταθλήματος θέλει να πράξει ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα κυπέλλου ενάντια στην Ομόνοια για τους «8» της διοργάνωσης (24/2-18:30).

Οι γαλαζοκίτρινοι, πλέον, κυνηγούν τη διάκριση μέσω του θεσμού και φυσικά την έξοδο τους στην Ευρώπη. Η παρουσία τους στο «αιώνιο» ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του «μαραθωνίου», ήταν τέτοια που δεν… αφήνει ελπίδες αν εμφανιστούν ξανά με το ίδιο πρόσωπο.

Για αυτό, το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αν θέλει να πετύχει κάτι θετικό θα πρέπει να κάνει στροφή 180 μοιρών και να παρουσιαστεί, εννοείται, πολύ καλύτερο. Υπάρχει η πίστη για κάτι καλό στον ΑΠΟΕΛ και θέλουν να το δείξουν και στο γήπεδο.

Οι γαλαζοκίτρινοι, ψάχνουν αντίδραση και θέλουν να «απαντήσουν» στις δύο ήττες που δέχθηκαν φέτος από το τριφύλλι, ενώ, δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως είναι τα παιχνίδια της χρονιάς για αυτούς (μέχρι τα επόμενα), έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Ουζόχο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Ενσούε επιστρέφει και μαζί με τους Μερκή, Βινίσιους θα αποτελέσουν την αμυντική τριάδα στα μετόπισθεν. Σε ρόλο δεξί μπακ-χαφ ο Κλωναρίδης, αριστερά ο Ζαμπάλα, με τον Γουίλερ να έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Στη μεσαία γραμμή ο Λουντέμο θα κινείται μαζί με τον Ντε Βινσέντι, έχοντας μπροστά τους ως πιο ελεύθερο τον Ζαχίντ, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κατσαντώνης και Γκάρνερ.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Ντονγκαλά να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

The post Για να «απαντήσει» και να κάνει πρώτο βήμα – Το πλάνο του «Πούρσα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top